Inici Actualitat Inauguració dels nous carrers de ca l’Iglesias

Inauguració dels nous carrers de ca l’Iglesias

0
COMPARTIR


Dilluns vinent s’inauguraran els carrers nous que s’han construït al darrera de Can Costa i Font, la zona on hi havia l’antiga Fabrica de Ca l’Iglesias. A 2/4 de 8 del vespre començaran els parlaments de l’Albert Ledesma, Tinent d’Alcade i Regidor d’Urbanisme, i de l’Alcalde Lluís Verdaguer.

Seguidament,i dins dels actes de la revetlla de Sant Joan, es convidarà a berenar amb coca i llonganissa als assistents i arribarà la flama del Canigó. Després de l’actuació del grup “De Butxaca”, cap a quarts de 9, es llegirà el manifest i es farà l’encesa de la foguera a la Plaça dels Homenatges a la vellesa que hi ha davant de la residencia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments