Inici Actualitat Dissabte es lliuren els Premis Solstici

Dissabte es lliuren els Premis Solstici

0
COMPARTIRDissabte vinent a les 12 del migdia es fa a la Biblioteca de Taradell el lliurament del 6è Premi Literari Solstici, convocat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i el Col•lectiu d’artistes i escriptors locals de Taradell.

Un centenar de treballs, arribats de tots els Països Catalans, opten als 6 premis que es donaran dissabte, tant en la modalitat de poesia com en la de prosa. El jurat encarregat de decidir els premiats esta format per els 5 escriptors taradellencs: Antoni Pladevall i Arumí, Miquel Vilardell, Rosa Codina, Lluís Rovira i Núria Molist.

Presentació del llibre

La Biblioteca de Taradell ha recollit els 30 treballs premiats en les cinc primeres edicions i n’ha fet un llibre que es presentarà el mateix dissabte durant l’acte de lliurament. El llibre porta per títol Recull Premis Solstici 2003-2007 i la seva portada és la que us ensenyem a continuació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments