Inici Actualitat Taradell al Facebook

Taradell al Facebook

0
COMPARTIR

Però que és el Facebook? El Facebook és una xarxa social que va néixer a la Universitat de Harvard amb la intenció de posar en contacte els estudiants i que ha acabat esdevenint un dels espais més concorreguts de la xarxa per tal de relacionar-se amb altre gent, agrupar-se amb comunitats, publicar esdeveniments i compartir reflexions, sensacions i experiències.

En el Facebook hi podem trobar grups tant variats com el grup de Fans d’en Jordi Pujol o el de seguidors de ICV o un que s’ha creat aquesta setmana anomenat “Endavant Xavier Vendrell“. També hi ha altres grups com “Mònica Terribas per Presidenta de la Generalitat” o “Boicot a Air Berlin“, “Pep Guardiola, l’home de Catalunya” o be “Jo també dono suport a Santi Santamaria“.

Però la tipologia de grups que funcionen millor son els grups geogràfics que agrupen internautes de una determinada zona. En aquest apartat hi podem trobar grups com Catalunya, Osona i també el grup Taradell, que es va crear ara fa dos mesos i ja conta amb 31 taradellencs agregats.

El grup dels ex-alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

Una altre de les tipologies de grups que triomfen al Facebook, i que de fet son la base de la seva creació, són les que fa referència als estudiants i als centres educatius. Ja sigui d’estudiants en actiu o be d’ex-alumnes. En aquest apartat hi trobem la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat de Vic i també el grup de Ex-alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès que es va crear ara fa un mes i ja té 21 ex-alumnes agregats.

Si vols recuperar velles amistats o vells contactes o et vols posar en contacte amb gent amb les mateixes inquietuts que tu, segurament el Facebook és la millor eina per fer-ho. Ja pots crear-te un usuari i agregar-te als teus grups preferits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments