Inici Actualitat Nou bloc a la Taradellesfera

Nou bloc a la Taradellesfera

0
COMPARTIR

Avui us volem presentar un nou bloc d’un taradellenc, aquesta vegada és un servidor, el responsable d’aquest bloc, qui n’estrena amb un nou bloc de caire més personal a Indirecte.cat.

Serà un espai per compartir reflexions politiques, culturals, socials i nacionals a partir de l’opinió més personal. El bloc el trobareu a: http://in.directe.cat/toni-reig

No són només les línies, també són les formes

Opinió – Toni Reig i Casassas

Dubtes

Alguns dubtes: per què les línies MAT han de passar a 500 metres d’un nucli urbá i només a 100 metres d’una mas rural? O be per què si les empreses elèctriques guanyaran tants diners amb la línia, als propietaris se’ls està expropiant a 4 rals? I, si aquesta línia ha de generar tants beneficis, i es disposa de la tecnologia per fer-ho, per què no es soterra? per què a França es soterrarà i aquí no?

Més preguntes: per què si hi ha un territori que forma part del Pla d’espais d’interès natural (PEIN) i de la xarxa d’espais naturals protegits de Catalunya, els operaris de “Red Eléctrica Española” poden destruir-la amb total impunitat? Per què als pagesos afectats per aquest PEIN se’ls va fer reconvertir al turisme i ara se’ls hi treu la seva principal font de riquesa? + (llegir més)

.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments