Inici Actualitat Avui es presenta l’Osonosfera

Avui es presenta l’Osonosfera

0
COMPARTIR

Avui a les 8 del vespre es farà a Tavernoles la primera trobada de l’Osonosfera. La jornada consistirà en una taula rodona moderada per l’Enric Xicoy i amb la participació de blocaires de prestigi a nivell nacional: en Vicent Partal, en Carles Puigdemont i en Saül Gordillo. La trobada servirà per presentar www.osonosfera.cat, el portal que ha de servir per agrupar tots els blocaires d’Osona. Actualment hi ha més de 160 blocs osonecs catalogats.

Avui en Josep Comajoan, director de El 9 Nou i reconegut blocaire osonenc, fa un menú de degustació de l’Osonosfera en el seu espai setmanal “A corre-cuita” i ens cita com a un dels tasts a fer entre els molts blocs osonencs, s’agraeix!

També podeu llegir l’article al seu blog: http://jcomajoan.blogspot.com/2008/06/men-degustaci-de-losonosfera.html

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments