Inici Actualitat Obres al nucli antic

Obres al nucli antic

0
COMPARTIR

Dijous passat es va celebrar a l’Ajuntament el Plenari corresponent al mes de Juny. Un Ple molt curt del qual només en destacarem l’aprovació de la realització de dues memòries valorades: una per realitzar la 1ª fase del projecte d’urbanització de diversos carrers del casc antic i l’altra per realitzar una ampliació i millora de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Respecte al projecte d’urbanització del casc antic, els carrers afectats en aquesta primera fase son els que hi ha entre el carrer Sant Sebastià, la Plaça Santa Llúcia, el carrer de la Vila i la Plaça de les Eres.

La idea es fer-hi una remodelació completa del carrer, amb actuacions al soterrani i també a la superfície. L’aspecte canviarà deixant les voreres baixes i convertint-lo en una zona de prioritat per els vianants sense prohibir-hi el trànsit, si fa o no fa com està actualment l’eixample Morató.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments