Inici Actualitat Es presenta la 1ª Marató de donació de sang

Es presenta la 1ª Marató de donació de sang

0
COMPARTIR

La primera marató de donació de sang de Taradell es farà el juliol, però aquest dimecres es realitzarà una xerrada informativa a Can Costa i Font per explicar en que consistirà, que és la donació de sang i sobretot perquè cal donar-ne.

La xerrada, que serà a les 8 del vespre, té com a objectiu sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant La Marató Donació de Sang que Taradell acollirà per primera vegada el proper 7 de juliol, i que espera comptar amb una gran participació ciutadana.

Per tal que tothom s’animi a donar sang La Marató es convertirà en una diada festiva i es posaran el màxim de facilitats per tal que els ciutadans facin aquest gest tant solidari. S’organitzaran activitats, hi haurà regals, un espai lúdic per a la mainada, refrigeris gratuïts, flexibilitat horària i tot en un ambient ben agradable.

Per aquest motiu, l’organització de la Marató, el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Taradell i l’Associació de Donants d’Osona, us demanen que us animeu a participar i els ajudeu a fer força difusió de la xerrada i de La Marató.

Sobre el Banc de Sang i Teixits

El Banc de Sang i Teixits promou diverses actuacions dirigides a fomentar les donacions de sang per aconseguir l’autosuficiència. Una de les activitats, que es va iniciar l’abril del 2002, ha estat la realització d’una campanya itinerant de Maratons de Donació de Sang, que es va començar fent en 12 poblacions catalanes durant el primer any, i a dia d’avui cada vegada son més les poblacions de tot Catalunya que se sumen a aquesta iniciativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments