Inici Actualitat 54è Homenatge a la Vellesa

54è Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR


Diumenge es celebra el 54è Homenatge a la Vellesa de Taradell. Els actes començaran a les 11 del mati al davant de l’església, amb la rebuda i concentració dels avis homenatjats que aniran acompanyats dels seus padrins, del consistori municipal, de la Pubilla, de l’Hereu i de la cobla Genisenca.

A 2/4 de 12 del mati començarà la missa pels homenatjats i al final de la missa hi haurà actuacions del cor parroquial, de la Cobla Genisenca i dels alumnes del Col•legi El Gurri.

A la 1 del migdia, després de la missa, al pati de la rectoria hi hauran sardanes amb la cobla Genisenca i vermut popular.

Seguidament la festa es desplaçarà a Can Costa i Font on a les 2 del migdia començarà el dinar i s’imposaran les insígnies del Patronat a tots els homenatjats que assisteixin a la festa per primera vegada. Al final del dinar hi haurà el parlament de l’alcalde i la representació del sainet “La Minyona venjativa” a càrrec de Gottic Teatre.

Us deixem amb la salutació del Mn. Josep Alarò, rector de Taradell. Feu doble click damunt la imatge per veure-la millor.

“Ni tan joves, ni tan grans”

Avui a Can Costa hi ha dues presentacions de llibres. La primera serà a la Biblioteca a 2/4 de 9 del vespre i es tracta del llibre “Ni tan joves ni tan grans” de Jordi Bertran, actual tècnic de joventut de la Mancomunitat La Plana. Seguidament a les 21:30 i com ja us hem informat, es presentarà el llibre “Catalunya a Judici” de Francesc Homs.

A les 5 de la tarda a Can Costa hi ha el teatre de final de curs de la Festa de la Primavera del CEIP Les Pinediques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments