Inici Notícies Entrevista de Quico Homs a Els Matins

Entrevista de Quico Homs a Els Matins

7
COMPARTIR

Noticies

Us enllaçem amb l’entrevista que el taradellenc Francesc Homs ha fet aquest mati a Els Matins de Josep Cuni. El diputat de CiU ha dit que des de Madrid se’n riuen una mica de la política catalana i del tripartit, i ha dit que l’única manera de fer-se valer pel que fa a la negociació del finançament és fer un front comú entre tots els partits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
30 maig 2008 14:51

Visca el frikisme, nova religió.

Mira on estàn els que dien NO A LA MAT, a la poltrona, i els que dien NO TRANSVASSABENT, a la poltrona… etc, etc.
Colla de galifradeus, pirates, demagogs, gent sense valors ni escrúpols que per un cadira venen als seus propis fills…
Miran el que estan fent a un partit històric com ERC, l’estan trecant, i no pararn fins fer-lo desapareixen, amb postulats frikis i panamericans.

Anònim
Anònim
30 maig 2008 12:21

Ja, ja, jaDespres de riura una mica, nomes una mica dels teus arguments, que et sembla fem en Pujol sant i martir?I d’educació, tu no devies pujar al costat del teu idol, per qué t’en falta molta.No hi ha res mes cec que uns ulls que no hi volen veura, i aquest es el teu cas.Ho sentó, el que es simplista, per no posar-me al teu nivell, amb els insulst que dirigeixes a tot aquell que no pensa com tu, ets tu, res no es improvisat, avans de parlar, informat, només una mica, de quan hi va haver els primer… Llegeix més »

Anònim
Anònim
30 maig 2008 11:11

Així m’agrada, el frikisme portat a extrems superlatius, l’anàlisi estúpid presentat com a dogma moral, trinxem’ho tot perquè el tripartit és dolent però abans era pitjor, polítics trepes i que només treballen pels seus interessos … excel·lent anàlisis ¿has estat pensat molt per treure aquesta conclusió com a veritat inqüestionable?, això es la gilipollada més generalista que s’ha dit mai, pròpia d’un país en franca decadència. “polítics apoltronats que no varen fer res” un altre perla de la matèria gris d’un friki, sense comentaris, com es nota que no vivies a la comarca fa 30 anys, perquè et puc dir… Llegeix més »

Anònim
Anònim
29 maig 2008 16:54

Vols dir politics trepas, no? Politics que saben treballar molt bé per els seus interessos. Politics que fan el ploricó per qué ara toca. Politics que ens rebaixan un estatut a canvi de sortir a la foto. Politics que han xuclat de la mamella durant molt de temps i con que ara l’han perdut, fan com els nens petits, ploren. Politics que estaven ben apoltronats a uns sillons durant 23 anys i no varen fer res, aixó sí, teniem estabilitat, mentrestant a Madrid feien i desfeien al seu gust, mentre el catala anava cada dia a la baixa, per qué… Llegeix més »

Anònim
Anònim
29 maig 2008 14:45

Ai tripis, tripis, com us agradaría tenir polìtics d’aquest nivell, i sino mireu cinc anys governant i que té Catalunya … rés, no han fet rés de rés. Ah si han fet informes.Però Quico no et facis il·lusions, els tripis nomès volen la poltrona, a l’hora de la veritat en Montilla estrà sopant amb en Chaves, en Carod proclamarà l’independència (nomès ho farà si és dimarts i dijous la resta de la setmana no toca), en Puigcercòs primer s’ha d’aclarir si és lliberal o d’esquerres, en Saura està ocupat amb el Fhen-Sui.Al final estareu sols com sempre, perquè els tripis… Llegeix més »

Anònim
Anònim
28 maig 2008 18:01

estic d’acord amb una part del comentari d’abans, excepte una cosa: no tots els de CiU son iguals. Sí que es cert que parla igual que en Mas, però és que abans, ja fa un temps, parlava igual que en Pujol! Jaja, que el fitxin a Polònia!

Anònim
Anònim
28 maig 2008 17:03

Ai Quico, Quico, ara farem front comú? ara toca, oi? Clar que s’en riuen de Catalunya i més que s’en riuran amb politics aixi.
Pero si escolteu aquesta entrevista amb els ulls tancats, qui xerra, en Mas, l’Homs o qualsevol politic convergent?, tots tallats per el mateix patró.
Costa mantenir-se a dalt, s’han de fer uns papers… molt bons comediants, si senyor!
Aixó sí, sempre en nom de Catalunya.