Inici Actualitat Demà venen els politics catalans a explicar-nos el perquè de la MAT

Demà venen els politics catalans a explicar-nos el perquè de la MAT

0
COMPARTIR


Demà a 2/4 de 7 de la tarda els representants de la Generalitat de Catalunya seran al Consell Comarcal d’Osona per donar explicacions sobre les obres de la MAT a la comarca. Després d’haver permès que els operaris de REE destrossessin sense cap impunitat el nostre territori sota l’empara del “Interés Nacional” i després que 10 alcaldes osonencs anessin a parlar amb el President Montilla exigint explicacions, demà el Govern Català enviarà a dues persones perquè donin explicacions a la població osonenca.

Les obres ja han començat a Taradell

Segons es va informar en el darrer Ple, i molts de vosaltres ja haureu comprovat, les obres de la MAT a Taradell ja han començat i des de l’Ajuntament ja no s’hi pot fer res més perquè són obres d’interès nacional i venen emparades per una ordre ministerial. Les obres també han començat a d’altres indrets de la comarca, com per exemple Folgueroles on ja hi ha una torre construïda com mostren les fotografies extretes d’Osona.com.


Tots a Davant del Consell Comarcal!

La Plataforma No a la MAT i l’associació de propietaris han fet una crida perquè demà a 2/4 de 7 de la tarda tothom sigui al davant del Consell Comarcal per rebre a Antoni Maura, Director General d’energia i Mines i Andreu Morillas, Director d’Economia, i dir-los-hi que ja sabem el que ens volen dir però no podem consentir que continuïn arrasant la nostre comarca sense cap impunitat.

Reportatge d’Aturem la MAT

D’altra banda, us deixem amb un reportatge que el grup Intifada va produir i projectar durant el concert d’Aturem la MAT que es va fer a Taradell aquest mes de maig i en el qual tots els grups que hi van tocar es manifesten contra la MAT.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RxebPQb0ZlQ]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments