Inici Actualitat La oficina del Banc Popular assumeix la multa i obre sense permís

La oficina del Banc Popular assumeix la multa i obre sense permís

4
COMPARTIRFinalment la nova oficina del Banc Popular de davant de l’església restarà oberta malgrat no tenir la llicencia municipal pertinent. Després de les converses mantingudes amb els responsables de l’Ajuntament, els responsables de l’entitat financera van al•legar que se’ls havia acabat el lloguer de l’anterior oficina del Passeig Domènec Sert i davant la impossibilitat de renovar-lo els sortia més a compte obrir la oficina a la nova ubicació i afrontar la sanció.

El nou POUM regularà que no és pugui obrir cap nova entitat financera a menys de 50 metres d’una altra ja existent, el motiu d’aquesta norma és afavorir el petit comerç de Taradell que és troba en clara desavantatge alhora d’aconseguir locals davant de les entitats financeres. Aquest POUM però no esta aprovat i malgrat que hi ha una suspensió cautelar vigent aquesta és per dos anys improrrogable i s’acaba el proper mes de juliol.

Com que el POUM no s’aprovarà fins d’aquí 5 o 6 mesos, el proper mes de juliol l’entitat ja podrà regularitzar la situació. És per aquest motiu que finalment l’Ajuntament ha desestimat fer cap acció jurídica contra l’entitat.

Aquest tema ja va ser noticia en el Ple extraordinari del passat mes de gener i també se’n va tornar a parlar en el Ple d’abril.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

4 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
24 maig 2008 23:28

Doncs si la majoria el voten, te la majoria no? LLavors els que no el voten tenen la minoria, oi? LLavors els que tenen la minoria es pensen que els de la majoria estan equivocats…quin lio !!!
Deixeu treballar als que treballen i deixeu dormir als que descansen.

Anònim
Anònim
24 maig 2008 10:49

Moltes gràcies per lo d’inteligent.Clar que passa a tot arreu… on manen les dretes, fan els ulls grossos amb la gent de peles pero al pobre pelat que no es passi ni un pel. Caram quin tema més pelut!Au va! que l’autoritat de l’alcade no es veu per enlloc, es només un manat per qui tots sabem.Aixó sí, amb tota la legalitat que que donen unes eleccions. En Lluis Verdaguer és alcalde de Taradell per majoria absoluta, des de fa un any, perqué el poble de Taradell li va donar la seva confiança. No em sap cap greu dir-ho, aquesta… Llegeix més »

Anònim
Anònim
23 maig 2008 20:55

Hola, senyor intel.ligent…quina novetat…i això només passa a Taradell…ui quina por!!!!Siguem seriosos senyors, que això passa a tot arreu i no és culpa de l´Ajuntament, és culpa de l´Administració, de les lleis, dels jutges, etc (com així es va explicar al ple de l´Ajuntament)…però vaja el que veig és que el que interessa és desgastar a l´Ajuntament i s´aprofita qualsevol causa. Esteu en tot el dret, faltaria més…peró la gent intel.ligent ja sap diferenciar on te competències l´administració local o no.Us penseu que la gent es deixa enganyar? No ho crec, perque les eleccions locals de fa un any ja… Llegeix més »

Anònim
Anònim
22 maig 2008 8:46

Atenció, a Taradell qui té diners pot fer el que vol, si es pot pagar la multa no hi ha cap problema.