Inici Actualitat Un jutge desestima la querella interposada contra el secretari de l’Ajuntament

Un jutge desestima la querella interposada contra el secretari de l’Ajuntament

6
COMPARTIR

Un jutge de Barcelona ha desestimat la querella presentada contra el secretari de l’Ajuntament de Taradell, Lleonart Ferrer, per falsetat documental. La querella criminal estava interposada en un inici en contra l’anterior alcalde Josep Mummany, l’actual alcalde Lluís Verdaguer que la legislatura passada era el responsable de comptes de l’Ajuntament, i el secretari de l’Ajuntament. El Fiscal de Manresa va decidir desestimar l’acusació contra els dos primers però la va mantenir contra el secretari de l’Ajuntament. Finalment un jutge de Barcelona ha decidit arxivar-la abans d’anar a judici.

En el Ple de dijous passat l’alcalde Lluís Verdaguer va explicar públicament la resolució de la sentencia dient que era un bona noticia i recordant que si fos per Esquerra, que al novembre va demanar d’apartar el secretari de les seves funcions de manera cautelar, ara tindrien un nou problema.

El secretari, per la seva part, va demanar la paraula per demanar a en Toni Casassas que es disculpés públicament ja que l’havia acusat publicament de falsificador en un Ple anterior. En Toni Casassas s’hi va negar argumentant que ell estava segur del que li havia passat i dient que per ell el secretari “és la persona que és i ha fet el que ha fet”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LLzzTKvBBwI]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
24 maig 2008 10:58

Aquí l’unic que ha donat la cara i el que menys dret té, és el secretari.ERC ho té molt malament mentre hi hagi aquest secretari a l’ajuntament. És com un filtre, pero molt gruixut, ell ho para tot, ho paralitza. Fa i desfa al seu caprici. Amb el benaplacit de l’alcalde.I si dius que en Lluis Verdaguer s’en va sortint, suposo que et veus beneficiat per les seves decisions, per que si en dius ensortir-se de:Parada de els obres de la piscina.Obertura de establiments sense llicencia ni permis.Carretera que ens passarà per uns paratges incomparables i que ell no ha… Llegeix més »

Anònim
Anònim
23 maig 2008 20:42

Aqui, l´unic que dona la cara pel poble és en Verdaguer, que malgrat tants entrebancs que li posen s´en va sortint. Si ERC, amb el Toni al capdavant ,treballessin una mica, i no fessin tantes bestiesses, potser tot aniria millor.Ara, que ben mirat que hi sigui molts anys el Toni al davant, perque l´opció de gobernar que tindra ERC a Taradell sera tant minsa com les opcions que prosperin les demandes que interposen…

Anònim
Anònim
21 maig 2008 9:36

Potser el Toni donaria la cara i no s’amagaria com l’alcalde actual, al darrera del secretari.
El que tenim ara es d’aquells que tiren la pedra i amaga la mà.

Anònim
Anònim
21 maig 2008 9:30

Em sorprèn que amb aquesta gran capacitat de desemmascarar que teniu encara ho hagueu fet amb el vostre cap de files. Però si ell és tot el problema que teniu a ERC! No ho veieu? De veritat? Si ho ha vist tot el poble! on voleu anar amb un personatge que truca amenaçant a les cases particulars de la gent únicament perquè es pensa que parlen malament d’ell? no vull ni pensar que faria si fos alcalde! és un xerif a l’estil Vendrell! Déu ens en guardi!

Anònim
Anònim
20 maig 2008 21:25

Anims esquerra, totalment d’acord amb el comentari de dalt. A l’ajuntament no son 13 regidors en son 14 i el secretari es el mes actiu de tots, es la mà allargada d’en Mumany, quin parell de dos! bé ara ja fan un trio.

Anònim
Anònim
20 maig 2008 14:17

Aquest secretari és el millor dels secretaris possibles per l’alcalde. Un magnífic paraxocs! no us despisteu, gent d’esquerra, el que cal és ignorar-lo i dedicar esforços a canviar la política de l’equip de govern, que ja toca! per dolenta i per interessada!