Inici Actualitat Nota de premsa del secretari de l’Ajuntament

Nota de premsa del secretari de l’Ajuntament

7
COMPARTIR

El Secretari-Interventor de l’Ajuntament de Taradell, Lleonart Ferrer, ha enviat la una nota de premsa a on parla sobre la querella criminal que li va ser interposada l’any passat a partir d’una denuncia d’en Toni Casassas. La querella per falsetat documental finalment ha estat arxivada abans d’anar a judici per un jutge de Barcelona tal i com ja informava TaradellBloc.

Nota de Premsa de Lleonard Ferrer i Bird

Al mes de setembre de 2006, Antoni Casassas i Jordà, com a portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament de Taradell, va posar una denúncia a la Fiscalia de Manresa sobre una sèrie de fets que, segons deia, havien ocorregut a l’Ajuntament de Taradell: falsedats documentals en diversos documents, imputant l’autoria al Secretari de la corporació, el que subscriu, amb la complicitat de l’Alcalde o altres Regidors de l’equip de govern. Arran d’aquesta denúncia se’m van obrir unes diligències prèvies i un procediment abreujat.

A principis del mes de novembre de l’any passat, els cinc membres del grup d’ERC a l’Ajuntament de Taradell van demanar, per carta adreçada al senyor Alcalde Lluís Verdaguer i Vivet, que obrís un expedient administratiu sancionador al Secretari de la corporació i com a mesura preventiva i cautelar, i fins tenir una resolució definitiva de la denúncia, apartar-lo de les seves funcions. Aquests individus no solament van demanar aquesta barbaritat jurídica que atenta a l’article 25.1 de la Constitució (ignorant el principi “non bis in idem, en altres paraules, que no es pot sancionar al mateix subjecte en més d’una ocasió, via penal i via administrativa, pel mateix fet amb el mateix fonament), cosa impròpia d’uns representants del poble democràticament escollits per a, entre d’altres funcions, la defensa i protecció de les llibertats constitucionals dels ciutadans, sinó que es van dedicar a esbombar-lo públicament mitjançant notes de premsa adreçades a quasi tots els mitjans de comunicació de la comarca, molts dels quals varem demanar-me opinió sobre el tema i jo simplement vaig dir que en el seu moment parlarien els Tribunals.

Cal dir que en alguna intervenció de l’individu Casassas en els darrers Plens de l’Ajuntament de Taradell, ha manifestat, sense cap rubor, que de cara al públic jo era presumpte falsificador però que per a ell era un falsificador. Visca la presumpció d’innocència!

Doncs bé, per resolució de data 5 de maig de 2008, el Jutge del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vic ha disposat el sobreseïment provisional i arxiu de les diligències prèvies i del procediment abreujat que s’havien tramitat per la imputació del presumpte delicte de falsedat de document públic. Es a dir, els Tribunals han parlat, fort i clar, i m’han exonerat de tota aquesta fabulació delictiva d’aquests individus, per més inri d’esquerres, que es dediquen a denunciar, menystenir i fins i tot injuriar repetidament a un simple Secretari d’Ajuntament només pel fet què, de vegades, els tingui que reprendre en les seves manifestacions o propostes que fan en els plens per ser manifestament il•legals, tal com estic obligat a fer per les atribucions normatives del meu càrrec. Només afegiré que a l‘últim Ple del passat dijous dia 15, jo vaig proposar que ara que els Tribunals havien parlat donant-me la raó calia que com a senyor i cavaller l’Antoni Casassas i Jordà em demanés perdó o disculpes per tot el que havia dit, però com sembla que no és senyor ni cavaller, va negar-se i encara va reiterar el seu convenciment de tot el que havia dit sobre la meva persona i que el que passava era que la Justícia està com està. Vaja, ara que no li agrada la resolució judicial diu que la Justícia no va bé. Al•lucinant. No cal dir que em reservo el dret de defensar judicialment el meu honor i professionalitat.

Ciutadans de Taradell i de les comarques centrals, Osona inclosa, doncs aquest individu també ha estat designat, naturalment a dit, com a Coordinador Territorial a la Catalunya Central del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, amb un sou de més de 40.000,00 euros anuals (DOG núm. 4851 del 28/03/07), preneu nota de amb qui ens la juguem, per si de cas.

Finalment vull deixar clar que jo no penso demanar als alts càrrecs d’ERC que ho apartin dels càrrecs que ostenta, encara que per la seva prepotència i supèrbia s’ho mereixeria, però ara si que es poden entendre millor el resultats d’ERC a les darreres eleccions, no creuen?

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

7 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
26 agost 2008 20:00

A mi, aquestes raons no em serveixen de gaire, perquè no em demostren qui té raó. Que la Justícia dongui la raó a algú perquè segueix criteris constitucionals, no vol dir que la veritat s’imposi. Perquè no s’hauria de poder acusar a algú dues vegades sobre el mateix si aquest algú ha fet dues vegades la mateixa cosa? Senyor Lleonart, vostè no em demostra res amb les seves paraules. En Casasses tampoc.

Anònim
Anònim
26 maig 2008 8:53

A l’Ajuntament també hi ha qui ocupa un càrrec i no l’han votat: la secretaria de l’alcalde. Sobre els sous, no sé qui guanya si comptem el milió d’euros que Taradell no ingressarà.

Anònim
Anònim
23 maig 2008 17:44

Jo crec que en LLuis realment fa d´alcalde i per això cobra, que en Toni cobra i ralment ningu sap que fa.

Anònim
Anònim
22 maig 2008 13:06

Totalment d’acord, l’alcalde ho és per que ha guanyat les eleccions, una bona conclusió. Pero, realment fa d’alcalde? o només cobra a final de mes?

Anònim
Anònim
22 maig 2008 12:21

Si però l’Alcalde ha guanyat unes eleccions, en Toni mai!!!!

Anònim
Anònim
21 maig 2008 9:06

L’alcade guanya! cobra més que el Toni, concretament 56.000 euros anuals!!!

Anònim
Anònim
21 maig 2008 9:01

Carai! En Lleonard fa de polític.

Quina gràcia!