Inici Actualitat El dissabte arriba la XX Nit de Lluna Plena

El dissabte arriba la XX Nit de Lluna Plena

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a la nit es farà la XX edició de la Caminada Nocturna “Nit de Lluna Plena” de Taradell. La sortida es donarà a 2/4 de 10 del vespre de la Plaça de les Eres – les inscripcions començaran una hora abans – i l’arribada serà a Can Just, el Cau de l’Agrupament Rocaguinarda, després de fer els 14 quilometres de recorregut.

La caminada que és un acte emmarcat en la celebració dels 35 anys de l’Agrupament, tindrà un preu de 8 Euros que inclou els avituallaments en els controls, el sopar al final i el record de la caminada.

Aquest any la caminada començarà pels paranys afectats per la nova carretera que volen fer travessar pel Polígon del Vivet. Després anirà cap a Rocafarigola, Vilalleons, Puiglagulla i tornarà per la Trona i la Roca fins a Can Just.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments