Inici Actualitat L’alcalde diu que s’intentaran minimitzar les pèrdues per l’aturada de les obres...

L’alcalde diu que s’intentaran minimitzar les pèrdues per l’aturada de les obres de la piscina

0
COMPARTIR

L’Alcalde Lluís Verdaguer va fer unes declaracions ahir a l’Agència Catalana de Noticies (ACN) en les quals explica que l’aturada de les obres de la piscina han estat a causa de l’abandonament per part de BRUESA, l’empresa constructora. L’Alcalde diu que les modificacions que ha sofert l’obra respecte al projecte inicial han estat irrisòries i que ara cal donar-ho a contar a altres empreses prioritzant que s’han de minimitzar les pèrdues econòmiques i les pèrdues temporals.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mTVgp-hZkGg]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments