Inici Actualitat Divendres s’inaugura el “Puntal”

Divendres s’inaugura el “Puntal”

1
COMPARTIR

El nou Punt Jove de Taradell estrenarà local el proper divendres amb el nom de Espai Jove “El Puntal”. Les noves instal·lacions estaran ubicades al final del carrer Ramon Pou, entre el CAP i l’escola de Primària de les Pinediques.

El nou espai disposa de tres sales i un pati. A la primera sala hi haurà la recepció i el Punt d’Informació Juvenil, després hi ha una sala gran que servirà per fer-hi activitats i jocs i el tercer espai serà per formació i hi hauran 10 ordinadors amb connexió a Internet. Al pati s’hi volen muntar en el futur, bucs d’assaig per a musics joves.

La inauguració es farà aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre amb les paraules de l’Alcalde Lluís Verdaguer i de la Regidora de Joventut, Imma Codony. Després d’un petit piscolabis començaran les primeres activitats programades en el nou local amb la realització d’una sèrie de tallers de malabars, retoc fotogràfic, etc.. i després, cap a les 11 de la nit, hi haurà un concert de versions a càrrec del grup “Entre litus i flautes”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
13 maig 2008 17:16

Toni, comenta-li a qui t’hagi passat el “flyer” que això de “Montatge fotogràfic” està mal escrit. S’escriu “Muntatge”. Havent-hi dues mestres a l’Ajuntament, ja ho podrien haver fet bé, no? He, he, he…

Per cert, algú sap per què es diu El Puntal si ja es va triar fa temps, en una assemblea de joves, dir-li El Matadero?