Inici Actualitat Ja ha plogut més aquest any que els dos anys anteriors

Ja ha plogut més aquest any que els dos anys anteriors

0
COMPARTIR

Amb les pluges que han caigut aquest cap de setmana, aproximadament uns 58 litres/m2, ja son 41 els dies que ha plogut aquest 2008 i 213.7 els litres que han caigut a Taradell (de l’1 de gener de 2008 i fins al 11 de maig) segons les dades de l’Observatori d’en Pere Espinet.

L’11 de maig de l’any passat havien caigut a Taradell 213.4 litres i havia plogut 45 dies, pràcticament la mateixa quantitat que aquest any amb el mateix període. Fa dos anys, el 2006, durant aquest període en van caure 209.1 litres/m2 en 39 dies diferents.


Malgrat aquestes dades, la sequera d’aquest any és més accentuada perquè la passada tardor va ploure poquet i sobretot perquè aquest any ha plogut menys a les capçaleres dels rius, que és on ha de ploure fort.

Tot i així sorprèn comprovar que les pluges d’aquest any a Taradell són les mateixes que l’any passat i més que fa dos anys, segons les dades de l’observatori de referència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments