Inici Actualitat Dijous passat va ser lliurat el premi a Ràdio Taradell

Dijous passat va ser lliurat el premi a Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

Com ja us havíem informat, el programa de Ràdio Taradell “Hi havia una vegada” ha estat premiat en la 8ª edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya que es van lliurar dijous passat a la Torre Agbar de Barcelona. L’acte va comptar amb la presencia del President de la Generalitat i el Conseller de Cultura i va ser presentat per en Roger de Gràcia amb la col•laboració de Queco Novell.

El guardó lliurat va ser una Menció de Qualitat en la categoria de Millor Programa de Ràdio Local per “Hi havia una vegada”, un programa de contes d´arreu del món gravat per nens i nenes d´entre 5 i 14 anys que es va emetre la passada temporada i que actualment s’està gravant la propera edició.

Entre altres guardonats destaquen també Toni Clapés per Versió Rac 1, la Júlia Otero per No em ratllis i l’Enric Calpena per En guàrdia de Catalunya Ràdio.

Us mostrem una sèrie de fotografies extretes de la web de Ràdio Taradell.COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments