Inici Actualitat Avui fem 1 any!

Avui fem 1 any!

2
COMPARTIR

Ara fa un any, l’11 de maig de 2007, a les 8:27 del mati apareixia la primera noticia en aquest bloc. Portava un títol ben èxplicit: “Les coses si no existeixen, s’han de crear”.

Aquell dia començava la campanya electoral que havia d’escollir el nou alcalde de Taradell i no es trobava gairebé cap informació a la xarxa relativa a la campanya, ni llistes electorals, ni horaris de mítings, ni informació dels debats, etc..

Amb la voluntat d’oferir aquesta informació durant el període electoral va néixer aquest bloc. Després, degut a l’èxit que va tenir durant la campanya, es va decidir continuar oferint noticies locals i fins avui que ja fa l’any.

Durant aquest any hem rebut més de 28.000 visites, hem servit unes 49.000 pàgines i ens han visitat uns 7.400 usuaris des de 74 països diferents. Estem contents d’aquest primer any de vida i us en volíem donar les gracies.

Per celebrar-ho posem en marxa “El Twitter de Taradell”. Es tracta d’una aplicació de web 2.0 que ens permetrà informar-vos breument però més immediatament de fets més puntuals. Aquesta informació la podreu consultar a la part superior dreta del bloc o be a www.twitter.com/taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Comajoan
11 maig 2008 18:24

Felicitats, Toni. Pel primer aniversari (que és circumstància), i per la gran qualitat del bloc (hores d’ara, ja més un mitjà informatiu que no pas un simple bloc)

Taradellesports.blogspot.com
11 maig 2008 0:33

Des de Taradell Esports et felicitem encara que ho hagués fet en privat però esperem que en puguis complir molts més a davant del bloc.

Att: Joan Puig
taradellesports.blogspot.com