Inici Actualitat L’Acampada Popular queda aplaçada a causa del temps

L’Acampada Popular queda aplaçada a causa del temps

0
COMPARTIR

L’Acampada popular de l’Agrupament Rocaguinarda que s’havia de realitzar aquest cap de setmana per celebrar els 35 anys de l’Agrupament Escolta Rocaguinarda ha quedat finalment aplaçada a causa del mal temps i de l’elevada previsió de pluja.

L’acampada es farà el cap de setmana del 28 i 29 de juny i es farà coincidir amb el tradicional Concurs de Grills, Salts de Granota i Cursa de Cargols que aquest any celebrarà la 46ª edició i que esta previst per la tarda del 29 de juny.

D’altra banda recordeu que la caminada nocturna “Nit de Lluna Plena” prevista per la setmana vinent es farà igualment i recorrerà la part nord del nostre terme fent especial èmfasi en els terrenys on es vol construir la nova carretera. També val la pena recordar-vos que podeu visitar l’exposició de fotografies de l’Agrupament a la Sala d’Exposicions de Can Costa fins el proper dimecres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments