Inici Actualitat Ja han començat els actes de l’aniversari del Cau

Ja han començat els actes de l’aniversari del Cau

0
COMPARTIR

Dimecres a la tarda es van iniciar els actes de l’aniversari de l’Agrupament Rocaguinarda amb la inauguració de l’exposició de fotografies que il•lustren els gairebe 50 anys d’història d’aquesta entitat.

expo 35 anys agrupament rocaguinarda

A la inauguració de l’exposició la Mariona Conde, Cap d’Agrupament de l’AEiG Rocaguinarda, va agrair la feina feta per la comissió organitzadora de l’Aniversari i va animar a tothom a apuntar-se a l’acampada popular del cap de setmana.

L’exposició, que estarà oberta fins dimecres que ve, és recull de fotografies que preten ser un sentit reconeixement a totes les persones que, al llarg dels anys han deixat l’empremta a l’Agrupament Rocaguinarda i a Taradell.

Després d’inaugurar l’exposició va començar la taula rodona al voltant de l’educació a la Biblioteca. Jordi Porta va encetar la xerrada parlant del passat de l’escoltisme i de les motivacions que llavors hi havien per realitzar aquesta tasca, justificant-ne la seva necessitat. Miquel Àngel Essomba va continuar fent una diagnosi general de l’Educació dins la societat actual, definint algunes tendències que dificulten la tasca educativa. Per acabar, Maria Àngels Sampedro va explicar la situació actual de l’escoltisme a Catalunya, afirmant que té una presència important, però alertant que la seva incidència hauria de ser més forta, per la qual cosa va reclamar més recolzament i coherència de les institucions.


Els actes continuen aquest cap de setmana amb l’Acampada Popular que es farà a la Codina, lloc on es va crear el primer Cau. La sortida popular serà a les 4 de la tarda de la Plaça de les Eres. Si encara no us heu apuntat ho podeu fer a Can Vilarò o al Bar de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments