Inici Actualitat El Futur del Catalanisme, motor de canvi i d’afecció política

El Futur del Catalanisme, motor de canvi i d’afecció política

0
COMPARTIR

Avui a dos quarts de 9 del vespre a Can Costa i Font la gent de CDC i la Casa Gran del Catalanisme han organitzat una xerrada-col·loqui sobre el futur del catalanisme a càrrec de l’Agusti Colomines, professor d’historia de la UB i President de la Fundació Trias Fargas.

Roots, Rock & Climbing

D’altra banda avui comença a la Biblioteca de Taradell el XIV Cicle de Projeccions amb “Roots, Rock, Climbing!!!!”. La projecció de Roger Marfulleda relata en 50 minuts el viatge a Mali d’en Roger i els seus companys i les escalades que hi van realitzar.

Primer van creuar el Marroc (l’Europa africana) llavors el Sàhara Occidental (terra de cels i revoltes), Mauritània (on viure és sobreviure), Malí (alegria 100%) i finalment la Mà de Fàtima, que l’objectiu era escalar-la.

A més a continuació passaran un vídeo de curta durada sobre escalades al castell d’en Boix de Taradell. L’acte que és organitzat pel CET començara a 2/4 de 10 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments