Inici Actualitat Comença la setmana de la celebració dels 35 anys del Cau

Comença la setmana de la celebració dels 35 anys del Cau

0
COMPARTIR

Aquesta setmana que encetem avui és la de la celebració de tots els actes de l’aniversari del Cau, de l’Agrupament Escolta Rocaguinarda.

El dimecres s’inaugura oficialment els actes de celebració amb la inauguració de la exposició “Mig segle de Cau a Taradell” a les 7 de la tarda a Can Costa.

Després és farà la taula rodona sobre educació on sota el títol “Educant des de l’Agrupament. La importància de l’educació” i intervindran en Jordi Porta, President d’Òmnium Cultural i Comissari General l’any de la fundació del Cau a Taradell, el Miquel Àngel Essomba Director General del Centre Unesco i la Maria Àngels Sampedro, actual comissaria General del Moviment Escolta. Serà a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall del mateix Centre Cultural.

Dissabte a les 4 de la tarda sortida popular de la Plaça de les Eres cap a la Codina on s’acamparà i es farà un bon foc de camp, jocs de nit, activitats, tallers i espectacles. L’endemà al mati es farà una caminada fins a les cuines d’en Rocaguinarda, de qui l’Agrupament en va agafar el nom, i s’acabarà amb un dinar popular.

Sobretot no us oblideu d’apuntar-vos a la llista que trobareu a Can Costa o a la botiga de Can Vilarò.


COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments