Inici Actualitat Sardanes i botifarrada al Castell

Sardanes i botifarrada al Castell

0
COMPARTIR


Diumenge a 2/4 d’11 del mati es fa una de les ballades de sardanes més boniques que es fan a Taradell, la del Castell d’en Boix que anirà càrrec de la cobla els Lluïsos de Taradell. A banda de les Sardanes si hi pugeu, hi podreu esmorzar ja que hi haurà botifarra per a tothom. Està prevista una sortida popular a 2/4 de 9 del mati de davant del Centre Excursionista de Taradell.

La iniciativa és de l’Agrupació Sardanista de Taradell amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Centre Excursionista de Taradell i la Federació d’ADF d’Osona. Val a dir que no és pas el primer any que l’organitzen ja que l’any passat ja s’hi va pujar a ballar i van tenir molt d’èxit. En Lluís Mauri hi va ser i en va gravar el següent reportatge que va penjar al seu bloc.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2nuyJFeSo6A]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments