Inici Actualitat Inaugurada l’escola bressol “La Baldufa”

Inaugurada l’escola bressol “La Baldufa”

0
COMPARTIR


Dissabte passat es va inaugurar l’escola bressol la Baldufa de Taradell. Al matí hi va haver jornada de portes obertes i a la una del migdia va tenir lloc la inauguració a càrrec de l’alcalde de Taradell Sr. Lluís Verdaguer, la Directora de l’escola Bressol Clara Vilarrasa i la gerent de l’escola Eva Clavell.

Després dels parlaments el grup de cambra de l’escola de Música l’Arpa de Taradell va fer un petit concert així com els nens de l’escola bressol van cantar dues cançons acompanyats també de l’escola de música. Va cloure l’acte la plantada d’un arbre per part de les mestres de l’escola, símbol del nou projecte començat. Després hi va haver un petit refrigeri per a tothom. Val a dir que l’acte va tenir un gran ressò ja que l’edifici va quedar ple.

Amb la posada en marxa d’aquesta llar d’infants, ara a Taradell ja n’hi ha dues, la Xarranca i la Baldufa que des de fa algun temps ja funcionava provisionalment a l’edifici de l’antic escorxador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments