Inici Actualitat El programa “Hi havia una vegada” de Ràdio Taradell distingit en els...

El programa “Hi havia una vegada” de Ràdio Taradell distingit en els prestigiosos premis de Ràdio Associació de Catalunya

0
COMPARTIR

Ràdio Associació de Catalunya ha distingit amb una menció de qualitat en la categoria de millor programa de ràdio local l’espai de contes “Hi havia una vegada”, de Ràdio Taradell. El jurat n’ha valorat “la implicació del públic infantil en el mitjà de la ràdio, a partir de la divulgació de contes d’arreu del món”.

Ràdio Taradell va estrenar aquest programa per la diada de Sant Jordi de l’any passat, amb l’emissió d’un conte diari, en què els més petits són els autèntics protagonistes, perquè són els encarregats de posar veu als contes. Ara com ara, l’espai no s’emet, però una cinquantena de nens i nenes de Taradell ja estan gravant contes des de fa mesos per reprendre el programa ben aviat.

Ràdio Taradell no és la primera vegada que rep una distinció de Ràdio Associació. Fa dos anys, va rebre una menció de qualitat per la retransmissió en directe del Ral•li de Viladrau l’any 2005 en la categoria de millor programa d’innovació.

Aquest guardó a Ràdio Taradell coincideix amb la celebració dels 25 anys de Ràdio Taradell. Recordeu que fins al 4 de maig es pot visitar l’exposició “Del passat al present, història de la ràdio”, a Can Costa de Taradell.

Els altres premiats

Toni Clapés, director i conductor del programa “Versió RAC1”, ha estat enguany el guardonat amb el Premi a millor professional de ràdio per haver aconseguit ser “líder de la franja de tarda des de fa molts anys”.

El millor programa de ràdio ha estat per “En guàrdia”, de Catalunya Ràdio, mentre que el premi d’innovació se l’ha emportat la productora multimèdia Cugat.cat, impulsada per Ràdio Sant Cugat. Pel que fa al Guardó 1924, pensat pel millor projecte audiovisual, ha recaigut en el programa de la Júlia Otero “No em ratllis”.

Els guardons de la vuitena edició dels Premis de Ràdio Associació de Catalunya es lliuraran el proper 8 de maig en un acte a la Torre Agbar de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments