Inici Actualitat L’Ajuntament parla d’alentiment de les obres de la piscina i diu que...

L’Ajuntament parla d’alentiment de les obres de la piscina i diu que si s’aturen exigiran danys i perjudicis

3
COMPARTIR

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Taradell ha emès avui una nota de premsa, en resposta al comunicat emès ahir per Esquerra, en la qual reconeixen que hi ha un alentiment progressiu de les obres de construcció de la piscina, fet pel qual ja han parlat amb l’empresa constructora Bruesa.

Segons l’Ajuntament el motiu de la davallada del ritme es deu a les dificultats que té l’empresa per seguir endavant amb l’obra amb els termes pactats en el contracte d’execució.

Davant d’aquest fet l’Ajuntament ha anunciat que s’ha fet un requeriment a l’empresa perquè continuí en l’obra i sinó l’acaben exigiran responsabilitats legals i faran una resolució del contracte per abandonament.

L’Ajuntament també explica a la nota que ja estan fent contactes amb d’altres empreses que puguin continuar l’obra i nega, en cap cas, problemes de finançament tal i com insinuava Esquerra en el comunicat d’ahir.

Us passem la nota de premsa de l’Ajuntament.

NOTA DE PREMSA

REFERENT A L’ALENTIMENT DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE LA PISCINA COBERTA DE TARADELL

Davant la detecció d’un alentiment progressiu de les obres de construcció de la piscina coberta de Taradell, des de l’equip de govern es van demanar explicacions a l’empresa constructora Bruesa per tal fet.

L’empresa va manifestar que tenia dificultats per seguir endavant amb l’obra seguint els termes pactats en el contracte signat per a l’execució de la mateixa.

Davant d’aquest fet i tal com ja vam manifestar en el darrer plè, des de l’Ajuntament se’ls hi ha fet un requeriment perque segueixin amb la construcció de l’obra. En cas contrari es passarà a la resolució del contracte per abandonament de la mateixa, a l’hora que s’exigiran les responsabilitats legals previstes en el mateix contracte.

En cap cas aquest alentiment de l’obra te res a veure amb la manca de finançament i l’estat d’endeutament de l’Ajuntament, que per altra banda està totalment dins dels límits legals, ja que fins a la data d’avui s’han fet efectius tots els pagaments de les certificacions d’obra executades.

Per altra banda volem manifestar que l’Ajuntament està en condicions de fer front al cost total de l’obra, fins i tot en el supòsit que s’acabés perdent la subvenció de la Generalitat. Manifestar també, que des de l’equip de govern és segueix lluitant per tal de que es mantingui el compromís de l’administració a subvencionar una obra necessària per Taradell.

Paral•lelament a aquestes actuacions, s’ha demanat a d’altres empreses del sector la valoració del que queda pendent d’executar per tal de seguir amb el procediment legal corresponent per poder adjudicar el més aviat possible a una nova empresa, en cas de no arribar a un acord amb l’actual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
26 abril 2008 10:01

Srs de dretes si els srs d’esquerres estan mal informats es que els qui tenen l’informació no volen informar, l’informador que no informí, mal informador serà!

Anònim
Anònim
26 abril 2008 7:57

Srs d’esquerra, abans d’acusar. Heu d’estar del tot segurs del que dieu.

Anònim
Anònim
25 abril 2008 11:51

No patiu, no passa res, l’empresa para les obres, pero no passa res…