Inici Actualitat La nostra porta de la por

La nostra porta de la por

0
COMPARTIR

Aquest és el títol de l’obra de Miquel Bauça que demà dissabte interpretaran i recitaran els actors de Tint Teatre a les 10 del vespre a Can Costa i Font. L’obra forma part del cicle Poetes També.

Interpretació poètica a la Biblioteca

Seguim parlant de poesia perquè aquesta tarda, a 2/4 de 8, els alumnes de 5è i 6è de les escoles de Taradell faran una mostra d’interpretació poètica a la Biblioteca de Taradell. Serà dins dels actes de l’abril poètic que organitza la Biblioteca.

Diumenge Esports

De cara a diumenge hi ha previstes tres activitats esportives. Qui vulgui anar a caminar pot anar-hi amb el CET que ha organitzat una sortida de senders per el Bages. D’altra banda els trialers de Taradell celebren la seva 3ª jornada del trial social.

Finalment, la UD Taradell s’enfrontarà amb l’Amer a la Roureda a la 5 de la tarda. La junta ha canviat l’hora del partit per aconseguir animar al públic a assistir-hi degut a que el Taradell s’hi juga la permanència i és important que l’afició vagi al camp.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments