Inici Actualitat Inauguració de L’Escola Bressol La Baldufa

Inauguració de L’Escola Bressol La Baldufa

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a la 1 del migdia s’inaugura la segona Escola Bressol de Taradell, la Baldufa. Si be la nova guarderia ja va entrar en funcionament el passat dilluns dia 14 d’abril, no serà fins el proper dissabte que és farà la inauguració oficial de l’escola.

Prèviament, de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del mati, les dues Escoles Bressol de Taradell, la Xarranca i la Baldufa, faran la seva jornada de portes obertes perquè tots els pares que hi vulguin portar els seus nens les puguin visitar per dins.


El procés d’inscripció

Una vegada vistes, cal saber que el període per fer la sol•licitud d’inscripció comença el proper dia 5 de maig i s’allarga fins el dia 16. El dia 22 de maig es publicaran les llistes amb el barem provisional i es donaran 3 dies per fer al•legacions. Finalment el dia 30 es publicaran les llistes definitives i del 9 al13 de juny es procedirà a fer la matriculació.

L’Escola Bressol La Xarranca es troba al Carrer Catalunya, darrera del Centre cultural Costa i Font, mentre que la nova Escola Bressol La Baldufa, està ubicada a la zona de l’església, just darrera del camp de futbol de la rectoria a on abans començava la vinya d’en Pallassa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments