Inici Actualitat Neix el bloc de Les Pinediques

Neix el bloc de Les Pinediques

0
COMPARTIR

Avui us presentem un nou bloc taradellenc, el bloc de les Pinediques que trobareu en el següent enllaç: http://pinediques.blogspot.com/ (i com sempre als enllaços de Taradell de la part dreta d’aquest Bloc).

Si hi entreu avui mateix hi trobareu un rellotge amb el compte enrere i encara sereu a temps de votar i escollir el disseny definitiu de la portada del bloc.

El dimecres, dia de Sant Jordi, el bloc ja estarà plenament operatiu amb el dibuix guanyador i començarà la seva vida per la xarxa.


Segons informen els seus autors, el bloc de l’Escola pública Pinediques neix amb l’objectiu de ser un eina informativa i de comunicació de la mateixa escola. L’objectiu és que els propis alumnes expliquin el dia a dia del centre a partir de les diferents activitats que s’hi realitzen. De moment ja s’hi poden trobar fotografies de la gravació que el programa de TV3, Caçadors de Paraules, hi va fer el passat mes de novembre.

Felicitats!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments