Inici Actualitat Demà es presenta el llibre del nou PR C-42

Demà es presenta el llibre del nou PR C-42

3
COMPARTIR

Demà a les 8 del vespre en Conrad Blanch presentarà a la Biblioteca de Taradell el llibre del nou sender de Taradell PR C-42.

La gent del CET (Centre Excursionista de Taradell) ha modificat aquest darrer any el recorregut del sender de Petit Recorregut taradellenc fent-lo més curt i vetllant perquè la ruta visiti llocs més emblemàtics del nostre terme. A més s’han decidit a treure aquesta publicació que explica amb detall el recorregut i sobretot les fites històriques de cada lloc que visita.

El llibre que ha estat realitzat a tres mans per els mossens i historiadors Antoni Pladevall i Josep Baucells i el Biòleg Jordi Baucells, serà presentat demà a les 8 del vespre a la Biblioteca de Taradell per en Conrad Blanch, reconegut alpinista català que va dirigir, l’estiu del 85, la primera expedició catalana que va fer cim a l’Everest, lloc on hi va portar el banderí del CET donada la seva vinculació amb el poble i amb l’entitat.

El nou PR passarà per el Pujol

Subvenció polèmica

La publicació però no ha exempta de polèmica ja que en el darrer Ple,
el grup d’Esquerra es va queixar a l’equip de govern de la subvenció que va rebre el CET, tant per el seu elevat cost com per la manera com se’ls va atorgar. Segons Esquerra aquest projecte ha estat liderat des del CET, per l’anterior alcalde que va ser qui va atorgar la subvenció al CET ara fa 12 mesos. Esquerra diu que en el moment de fer-ho es va informar malament en el Ple sobre la seva quantitat al•legant que era un error tipogràfic. A més, afegeix Esquerra, el motiu del canvi de recorregut es pot deure a una desavinentesa entre l’anterior alcalde i un propietari que va tancar el terreny per on passava l’anterior PR.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
17 abril 2008 15:54

Hi ha vegades, masses vegades que les “medalles” s’autopengent.
El CET no es un club privat, encara que ara mateix ho sembli.

Anònim
Anònim
17 abril 2008 13:22

No sé si ho tinc ben entès, però des del centre excusionista es vetllava per el petit recorregut, i mai ningú en va fer cap ressò, perquè ho fan per estimació al poble. Ara perquè ho fa l’anterior alcalde, tots a parlar! Més val que valorem la feina que fa les persones a les associacions , i els que no van tenir prou “medalles”, que se les compri!

Anònim
Anònim
17 abril 2008 10:42

I a Taradell no hi han biòlegs? N’havien d’anar a buscar un de fora?

Per cert, algú sap per què no funciona la web de l’Ajuntament?