Inici Actualitat L’Alcalde es reuneix avui amb el Conseller Castells per el tema de...

L’Alcalde es reuneix avui amb el Conseller Castells per el tema de la MAT

0
COMPARTIR

Els 10 alcaldes osonencs, entre els quals hi ha l’alcalde de Taradell Lluís Verdaguer, que el passat febrer van enviar una carta al President Montilla demanant la suspensió de les obres del traçat de la línia de Molt Alta Tensió és reuniran avui a les 4 de la tarda amb el Conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells per parlar dels temes plantejats a la missiva.

Els alcaldes de Taradell, Centelles, Sant Marti de Centelles, Balenyà, El Brull, Seva, Folgueroles, Tavèrnoles, Viladrau i Vilanova de Sau van demanar en una carta destinada al President de la Generalitat, que s’aturessin les obres fins que no és sabés el traçat definitiu de la línia i si hi hauria soterrament total o parcial. Els batlles també volen parlar de REE (Red Electrica Española) ja que estan molt molestos amb la mala manera de procedir a l’hora d’executar l’obra a Osona.

A la reunió amb el Conseller només s’hi ha convocat els alcaldes, fet que ha generat malestar entre els membres de l’Associació de propietaris i la Plataforma No a la MAT – Osona que havien demanat de participar-hi. Ahir a la nit es van reunir a Can Costa per estudiar quines mesures cal prendre.

Comencen les obres a Gasala

D’altra banda val a dir que les obres ja s’han iniciat en el nostre territori tal i com mostren aquestes fotos que ens ha fet arribar un lector. Cap a la zona de Gasala i el Pi Gros les maquines estaven treballant aquest dissabte per posar les bases de les torres i talant arbres per passar-hi la línia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments