Inici Actualitat Què passa amb les obres de la piscina?

Què passa amb les obres de la piscina?

0
COMPARTIR

Segons sembla el ritme de feina de la piscina ha disminuït molt aquestes darreres setmanes i és per això que el grup d’Esquerra va demanar durant l’últim ple sobre aquesta qüestió a l’alcalde. L’Alcalde va respondre que ells també s’havien adonat d’aquest fet i havien parlat amb la direcció de l’obra que els havia remès a fer una reunió ”formal” per parlar de la incidència.

Algunes veus fins i tot apunten a que l’obra podria estar totalment paralitzada per uns problemes de l’empresa constructora aliens a l’Ajuntament, però de moment no hi ha res confirmat.

D’altra banda el grup d’ERC va demanar explicacions a l’equip de govern sobre l’import de les factures de la direcció d’obres ja que al seu parer son massa elevades per estar tot just a un terç de l’obra construïda. Toni Casassas va apuntar que aquest fet podria ser degut a possibles irregularitats en la contractació de la direcció de l’obra.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments