Inici Actualitat Doncs sí que vessava!

Doncs sí que vessava!

1
COMPARTIR

Tal i com informàvem fa unes setmanes, el grup d’ERC va demanar en un Ple anterior sobre l’estat del dipòsit municipal d’aigua ja que hi havia el terra ben moll i era possible que el dipòsit perdés.

L’alcalde és va comprometre a mirar-ho i va parlar amb l’empresa SOREA que una vegada fetes les comprovacions és van adonar que efectivament un dels dos dipòsits tenia una esquerda que provocava la pèrdua d’aigua.

Aquesta setmana han començatn les obres de millora del dipòsit, que estan pressupostades en 15.000 euros, i que no suposaran cap pèrdua d’aigua ja que el fet de tenir dos dipòsits els permetrà treballar amb un dipòsit buit.

L’aigua perduda per aquest incident no s’ha pogut quantificar però segons els tècnics de Sorea no deu ser molt important ja que si no l’haguessin detectat abans. Segons va explicar l’Alcalde, Taradell tè un coeficient d’usabilitat del 95%, essent un dels pobles amb el coeficient més alt de la comarca. Això vol dir que de 100 litres que entren al dipòsit, se’n facturen 95 litres als veïns i els altres 5 litres és perden en el transport.

Ja fa uns dies que l’Alcalde de Taradell va fer un BAN on assenyalava les normes a seguir per culpa de la sequera. El consum d’aigua a Taradell s’ha reduït a causa de la gran sensibilització de la gent. Tot i així, segurament es farà una nova campanya de sensibilització.

Les imatges que veureu a continuació pertanyen al pantà de Taradell aquest diumenge. El Pantà va ser durant molt de temps el principal recurs hídric del poble. Més endavant és va fer la connexió a la xarxa d’aigües del Ter i el Pantà va passar a ser una reserva per períodes de sequera. Malgrat tot, el nivell del pantà és molt baix, tal i com podeu comprovar.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
JRoca
13 abril 2008 21:14

Els actes del 25è aniversari han estat genials en la primera jornada i al dinar ens ho hem passat molt bé. L’obra d’en Toni molt encertada i divertida.
Endavant Ràdio Taradell!
Salut