Inici Actualitat Cap de Setmana a Tope!

Cap de Setmana a Tope!

1
COMPARTIR

Iniciem un cap de setmana replè d’activitats al nostre poble. Avui al vespre hi ha la presentació del llibre “Al costat del xiprers que mai no ens faran ombra” d’Antoni Casals i Pascual a la Biblioteca, desprès el curset de country a Can Costa.

El plat fort del cap de setmana serà el diumenge amb tots els actes del 25 aniversari de Ràdio Taradell, el partit de futbol entre el Taradell i el Llagostera i les sortides en família del CET.

I dilluns a les 8 del vespre a la Biblioteca, la presentació del llibre “Històries i Llegendes de la Mar Catalana” de Roger Galisteo .

Els detalls:

Divendres 11 d’abril
18:00h – Biblioteca Taradell. Presentació del llibre “Al costat del xiprers que mai no ens faran ombra” d’Antoni Casals i Pascual. 21:30h – Can Costa i Font. Curset de Country.

Diumenge 13 d’abril
08:00h – Centre Excursionista de Taradell. SORTIDES EN FAMÍLIA: Caminada pel Lluçanès – La Ruta d’en Perot Rocaguinarda.
12:00h – Can Costa i Font. Presentació del llibre “25 anys sense parar” de Marc Güell i Laia Miralpeix. La presentació la farà l’Albert Om. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.
12:00h – Camp de Futbol la Roureda. Futbol Regional Preferent. Taradell – Llagostera.
14:00h – Can Costa i Font. Dinar de celebració dels 25 anys de Ràdio Taradell. Tiquets al bar de Can Costa. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.
17:00h – Can Costa i Font. 11a Edició del Lliurament de premis a la programació de Ràdio Taradell. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.
18:00h – Can Costa i Font. Teatre. “La Guilla” d’Antoni Casassas a càrrec del grup local GOTTIC. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.

Dilluns 14 d’abril
18:00h – Biblioteca Taradell. Presentació del llibre “Històries i Llegendes de la Mar Catalana” de Roger Galisteo. Presentació a càrrec de Lluís Rovira.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Paco Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Paco
Convidat
Paco

A tope tiu! Que fort!