Inici Actualitat Cap de Setmana a Tope!

Cap de Setmana a Tope!

1
COMPARTIR

Iniciem un cap de setmana replè d’activitats al nostre poble. Avui al vespre hi ha la presentació del llibre “Al costat del xiprers que mai no ens faran ombra” d’Antoni Casals i Pascual a la Biblioteca, desprès el curset de country a Can Costa.

El plat fort del cap de setmana serà el diumenge amb tots els actes del 25 aniversari de Ràdio Taradell, el partit de futbol entre el Taradell i el Llagostera i les sortides en família del CET.

I dilluns a les 8 del vespre a la Biblioteca, la presentació del llibre “Històries i Llegendes de la Mar Catalana” de Roger Galisteo .

Els detalls:

Divendres 11 d’abril
18:00h – Biblioteca Taradell. Presentació del llibre “Al costat del xiprers que mai no ens faran ombra” d’Antoni Casals i Pascual. 21:30h – Can Costa i Font. Curset de Country.

Diumenge 13 d’abril
08:00h – Centre Excursionista de Taradell. SORTIDES EN FAMÍLIA: Caminada pel Lluçanès – La Ruta d’en Perot Rocaguinarda.
12:00h – Can Costa i Font. Presentació del llibre “25 anys sense parar” de Marc Güell i Laia Miralpeix. La presentació la farà l’Albert Om. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.
12:00h – Camp de Futbol la Roureda. Futbol Regional Preferent. Taradell – Llagostera.
14:00h – Can Costa i Font. Dinar de celebració dels 25 anys de Ràdio Taradell. Tiquets al bar de Can Costa. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.
17:00h – Can Costa i Font. 11a Edició del Lliurament de premis a la programació de Ràdio Taradell. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.
18:00h – Can Costa i Font. Teatre. “La Guilla” d’Antoni Casassas a càrrec del grup local GOTTIC. Actes del 25è aniversari de Ràdio Taradell.

Dilluns 14 d’abril
18:00h – Biblioteca Taradell. Presentació del llibre “Històries i Llegendes de la Mar Catalana” de Roger Galisteo. Presentació a càrrec de Lluís Rovira.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Paco
Paco
12 abril 2008 12:22

A tope tiu! Que fort!