Inici Actualitat Avui és l’últim dia per comprar els tiquets del dinar de Ràdio...

Avui és l’últim dia per comprar els tiquets del dinar de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

La celebració del 25è aniversari de Ràdio Taradell ja és aquí. Avui és l’últim dia per comprar els tiquets del dinar de diumenge.

Us recordem els actes principals que es faran el proper diumenge, 13 d’abril:

– A les 12 del migdia, presentació del llibre “25 anys sonant sense parar”, de Laia Miralpeix i Marc Güell, a càrrec d’Albert Om. Al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

“Les persones que van treballar i molt per fer possible la inauguració de Ràdio Taradell, emissora municipal, el 23 d’abril del 1983, quan llegeixin aquest llibre pensaran ‘ja han passat 25 anys”. Forma part de la nostre història el 102.3, després el 102.6, més tard el 107.7 fins a l’actual 106.7. També els estudis al tercer pis de la Torre del Tint, on s’havien de pujar 83 esglaons, les instal•lacions ubicades al segon pis de l’Ajuntament o al Centre Cultural Costa i Font. Durant aquests 25 anys han passat molta gent, s’ha fet ràdio teatre, programacions especials, en dies de festa, d’eleccions, s’ha col•laborat en la presentació d’espectacles o actuacions d’altres entitats, s’ha entrevistat a la majoria de persones que han organitzat alguna activitat cultural, esportiva, actuacions, xerrades, exposicions al nostre poble. Aquest llibre és un petit repàs a la història d’uns esforços, voluntat i il•lusió per arribar a la ràdio que tenim ara. Una emissora important en la tasca diària d’informació i de coneixement de la realitat social i cultural de la vila de Taradell.”

– A les 2, gran dinar de germanor amb membres i exmembres de l’emissora al Centre Cultural Costa i Font.

– A les 4 de la tarda, lliurament de l’onzena edició Premis de la Programació de Ràdio Taradell – Temporada 2007-2008

– I a les 6, representació de l’obra de teatre “La guilla”, de Toni Casassas, a càrrec del grup de teatre local Gottic.

Els actes continuaran el divendres 18 d’abril a les 8 del vespre amb la inauguració de l’exposició de ràdios antigues i 25 anys de Ràdio Taradell: ’Del passat al present, història de la Ràdio’.

El dissabte 19 d’abril, de les 10 del matí a les 2 del migdia, ràdio en directes des dels jardins de Can Costa. Taula rodona dels 25 anys de Ràdio Taradell, amb entrevistes i diverses sorpreses relacionades amb el quart de segle de la nostre emissora.

A les 11 del matí, inici del quo vadis radiofònic.

A les 11 de la nit, gran festa d’aniversari a la Carpa Jove de Can Costa, amb regals i moltes sorpreses.

Divendres, 13 de juny, a les 11 de la nit, concert dels Pàrquing. Ràdio Taradell ha unit després de 15 anys d’absència en els escenaris, els Pàrquing, un grup de rock Català que va triomfar a principis dels 90. Com a teloners hi haurà els Quàntics, Àcid Úric i Anònims.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments