Inici Actualitat El Banc Popular obre sense permís

El Banc Popular obre sense permís

0
COMPARTIR


La oficina del Banc Popular situada al Passeig Sant Genis amb la Carretera de Mont-rodon ha obert les seves oficines sense el permís d’activitat, ni la llicencia municipal i no s’ha esperat a l’aprovació definitiva del POUM, tal i com s’havia acordat.

Tal com us informàvem en aquesta noticia del mes de gener, aquesta oficina no gaudia de tots els requisits per iniciar la seva activitat econòmica a Taradell ja que no esta a més de 50 metres d’una altra oficina bancària i això ho prohibeix el nou POUM de Taradell.

L’Ajuntament ha obert un expedient sancionador a l’entitat que haurà de pagar la multa corresponent i ara estudia la viabilitat jurídica per procedir, si s’escau, al tancament de l’oficina en cas que la oficina no s’ajusti al legalitat actual.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments