Inici Actualitat Ara va de Bàsquet..

Ara va de Bàsquet..

0
COMPARTIR

Taradell està entrant cada vegada més fort a la blogsfera catalana i cada vegada hi ha més entitats que creen el seu bloc. Aquesta vegada és el torn de la gent del Bàsquet de Taradell que han creat el totibloc, un espai amb molta informació al voltant de la pràctica d’aquest esport a Taradell.

Per visitar-lo heu de teclejar totibloc.blogspot.com. Una vegada dins, podreu consultar els resultats, les classificacions i el calendari de tots els equips del CPE Taradell (Benjamí, aleví, Mini, Pre-infantil i Cadet Femení) o be informació al voltant de l’Escola de Basquet que és fa al IES Taradell, a més de tot un seguit d’informació relacionada amb aquest esport i la nostra geografia.


Totibloc és un bon espai per aproximar-nos a aquest esport que moltes vegades passa desapercebut per molts taradellencs malgrat que a Taradell h ha 5 equips, 60 nanos i un munt de gent (pares i mares) treballant per aconseguir pistes on jugar, hores de pavelló (que no tenen), entrenadors oficials i molta, molta il•lusió .

Bona feina a internet i sobretot a les pistes. Des de Taradell Bloc us seguirem amb atenció.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments