Inici Actualitat El CP Taradell a l’Avui

El CP Taradell a l’Avui

0
COMPARTIR

És l’únic equip de Primera Divisió on no cobra cap jugador

Si avui aneu al quiosc i compreu el diari Avui, podreu veure, a la pagina 59 un reportatge sobre la participació del CP Taradell a la Primera Divisió.

Amb el títol de “Aquest any és un regal” el periodista Pere Bosch destaca que el Taradell és l’únic equip de la categoria estatal on cap jugador cobra ni un euro per jugar. L’equip, format exclusivament per jugadors osonencs i amb 4 taradellencs a les seves files, ocupa actualment la darrera posició i “necessitarà un miracle per no perdre la categoria” segons el diari. La veritat és que el Taradell ha estat de mala sort ja que ha empatat 5 partits i n’ha perdut uns altres 5 per la mínima.

La noticia, que també la podeu trobar en aquest enllaç, està il•lustrada amb una foto dels jugadors, tots osonencs, a la Plaça de les Eres de Taradell i recull declaracions del President Fèlix Serra, de l’entrenador Jordi Roca i d’en Jordi Prat, capità de l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments