Inici Actualitat Petites converses amb Pere Casaldàliga

Petites converses amb Pere Casaldàliga

0
COMPARTIR

Gerard Roma, el viatger taradellenc que el passat mes d’octubre va fer un viatge al Brasil per conèixer i parlar amb en Pere Casaldàliga farà, aquest divendres, una projecció d’imatges per explicar aquesta experiència.

La sessió titulada “Per l’Amazones – Petites converses amb Pere Casaldàliga” és farà a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Recordeu que el viatge d’en Gerard per les terres brasileres el vam seguir atentament des d’aquest bloc amb l’especial “Trobant bones Persones”. El propi Gerard ens va enviar al llarg de dos mesos totes les cròniques del viatge que encara podeu rellegir fent en aquest enllaç o be fent un click a la secció que porta aquest nom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments