Inici Actualitat Diumenge, tots cap a Girona!

Diumenge, tots cap a Girona!

0
COMPARTIR
Diumenge dia 30 de març tots cap a Girona a la Manifestació contra la MAT. Després de l’èxit de la manifestació que és va fer a Perpinyà el dia 1 de març ara és l’hora que el Principat digui el mateix que ja va dir la Catalunya Nord: No a la MAT.

La manifestació de diumenge es preveu força multitudinaria ja que la lluita contra la MAT cada dia té més adeptes i cada cop més associacions i ajuntaments demanen l’aturada de les obres. A més els mediadors europeus i el Síndic de greuges han donat la raó a la societat civil mobilitzada i fins i tot els ha esperonat a manifestar-se per aconseguir un soterrament de la linia. La manifestació de diumenge començarà a la Plaça del Lleó a les 11:30 del mati i després de transcórrer per els principals carrers de Girona acabarà amb la lectura del manifest a càrrec de l’actriu Vicki Penya.

La Plataforma No a la MAT-Osona organitza un autocar per desplaçar-s’hi que sortirà de l’estació d’autobusos de Vic a les 9 del mati i tornarà al migdia. El preu és simbòlic (3 euros) i per apuntar-s’hi cal fer-ho al mail noalamat_osona@hotmail.com o be al telèfon: 636575046 (Mariana).

 
DIUMENGE 30 TOTS A GIRONA!!!!!!!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments