Inici Actualitat Via Crucis de Setmana Santa

Via Crucis de Setmana Santa

0
COMPARTIR

Avui, com cada divendres Sant, s’ha celebrat el tradicional Via Crucis a Taradell. A les 7 del mati, unes 200 persones s’han reunit davant de l’església Parroquial per agafar el Sant Crist i començar la processó.

El assistents han marxat a peu cap a la Plaça de Santa Llúcia i després han pujat tot el carrer Sant Sebastià fins a la cruïlla amb el Ramon Pou. Tot seguit han baixat fins al Centre Excursionista i han agafat el Carrer de la Vila per retornar a l’església. Durant el recorregut s’han fet les 14 parades –identificades amb unes creus de fusta a les façanes corresponents – que han servit per recordar els capítols de la passió de Jesucrist.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments