Inici Actualitat …i Som Dones també estrena bloc

…i Som Dones també estrena bloc

0
COMPARTIR

Cada vegada hi ha més presencia taradellenca a Internet, aquesta vegada és l’Associació Som Dones, que la setmana passada va complir un any de vida, qui també estrena bloc a l’adreça: http://somdones-taradell.blogspot.com/

Al bloc podreu seguir el dia a dia d’aquest dinàmic i compromès col•lectiu de dones de Taradell que treballa per la integració de les nouvingudes, a partir de proposar activitats que permeten compartir fets culturals i també a partir de l’organització d’actes que reivindiquen la importància del paper de la dona.

Molta sort en aquesta nova iniciativa que també trobareu sempre enllaçada a l’apartat de “Enllaços de Taradell”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments