Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell estrena Bloc

La Biblioteca de Taradell estrena Bloc

0
COMPARTIR

Doncs així és. Si teclegeu en el vostre ordinador la següent adreça http://www.bibliotecadetaradell.blogspot.com trobaràs el nou bloc de la Biblioteca Antoni Pladevall de Taradell i podràs seguir el dia a dia d’una de les biblioteques més actives de la comarca.

Al bloc, que té una actualització molt alta, hi trobaràs les principals novetats editorials i musicals, l’agenda de les activitats de la Biblioteca, informació sobre el club de lectura, l’any Rodoreda, el Premi Solstici i també noticies sobre les formacions que fan a les escoles.

Si ets usuari de la Biblioteca val la pena visitar-lo sovint per seguir el ritme de l’Eva i el seu equip a qui volem felicitar, una vegada més, per aquesta nova iniciativa.


L’enllaç al Bloc el trobareu sempre a l’apartat d’enllaços de Taradell a la part inferior dreta d’aquest bloc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments