Inici Actualitat Fotos de l’acció de dissabte contra la MAT

Fotos de l’acció de dissabte contra la MAT

0
COMPARTIR

Dissabte a les 4 de la tarda una bona colla de veïns de Taradell i membres de l’Associació No a la MAT-Osona, és van trobar a dalt de tot de Goïtallops per anar a veure les destrosses que els operaris de REE han fet aquesta setmana al terme de Taradell i tapar els forats realitzats.

Els operaris van ser expulsats de la finca de Gasala el dijous d’aquesta setmana per l’Alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, perquè estaven realitzant unes intervencions de la MAT sense el corresponent permís.

L’alcalde i el tinent d’alcalde, Albert Ledesma, també van assistir dissabte a la crida, tal com mostren les fotos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments