Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell atura les obres de la MAT

L’Ajuntament de Taradell atura les obres de la MAT

0
COMPARTIR

Segons informa la Plataforma No a la MAT – Osona, l’ajuntament de Taradell ha aturat les obres que REE (Red Eléctrica Española) ha iniciat aquesta setmana en el nostre terme municipal per no disposar del permís corresponent. L’Ajuntament ha fet marxar tots els operaris estaven treballant a la zona de Gasala i que prèviament ja havien estat expulsats de Seva per el mateix motiu.

Dissabte a les 4 de la tarda, acte de protesta a Goitallops

Per aquest motiu, la Plataforma No a la MAT ha convocat per el proper dissabte a les 4 de la tarda a dalt de tot de Goitallops, una concentració per anar a visitar el lloc on volien començat les obres i fer un acte de rebuig a les destrosses que estem patint tots plegats, tant els taradellencs com la resta de la comarca.

Taradell Bloc anima a tots els taradellencs a pujar a Goitallops el dissabte per protestar contra la linia i les formes en que és vol fer.

US HI ESPEREM!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments