Inici Actualitat Es busquen voluntaris per recollir signatures el 9-M

Es busquen voluntaris per recollir signatures el 9-M

0
COMPARTIR

El proper diumenge 9 de març es celebren les eleccions al Congrés de Diputats i tots els taradellencs majors d’edat, hem d’anar a Can Costa a dipositar el nostre vot per decidir la llista de persones que volem que ens representi al Congrés .

Però aquell dia, potser també és podrà fer un altre tipus de participació a Taradell, i és que una de les iniciatives que s’està gestant és la possibilitat de sumar-se a la recollida de signatures que la Plataforma pel Dret de decidir i que l’entitat Sobirania i Progrés està coordinant a favor de la convocatòria de Referèndums.

L’acció de recollida de signatures s’emmarca en la campanya Decideixo decidir! que promouen ambdues plataformes a fi d’instar els diversos òrgans legislatius dels Països Catalans perquè reclamin als estat respectius la competència de fer referèndums, és a dir consultes populars vinculants.

La idea es situar, en un espai proper al col·legi electoral, una taula de recollida de signatures i aconseguir uns quants persones que s’en puguin fer responsables durant una o dues hores.
És per això que es necessiten voluntaris per estar a la taula i poder cobrir tot el dia. Si us animeu i podeu estar 1 o 2 hores a la taula de recollida de signatures ens podeu enviar un mail a l’adreça de la web: taradellbloc@gmail.com indicant el teu nom, el telèfon i/o mail i l’horari que hi podríeu participar.

Si hi ha prous voluntaris, és farà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments