Inici Actualitat ERC de Taradell envia un comunicat de premsa sobre la nova carretera

ERC de Taradell envia un comunicat de premsa sobre la nova carretera

0
COMPARTIR

El Grup d’ERC de Taradell ens ha enviat avui al mati un comunicat de premsa on demana que no s’aprovi el POUM fins que s’aclareixi el projecte de la futura carretera que ha d’afectar la zona del Vivet.

A continuació us passem el comunicat de premsa que ens ha fet arribar el grup municipal d’Esquerra de Taradell.

Esquerra demana que no s’aprovi el POUM fins que s’informi als veïns de la futura carretera que afectarà la zona del Vivet.

Segons la informació donada per l’alcalde Lluís Verdaguer a l’últim ple celebrat el passat 14 de febrer, hi ha sobre la taula el projecte de construcció d’una carretera que travessaria part del terme de Taradell, afectant al zona d’El Vivet. Segons les seves explicacions, la carretera passaria per l’actual Carrer Jaume I, i suposaria un impacte important per aquesta zona.

En el mateix ple l’equip de govern de CiU va explicar que, davant d’aquest fet, estava adaptant el POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) per preveure el pas d’aquesta carretera. Des d’Esquerra creiem que aquest pas és precipitat, doncs implicaria que l’Ajuntament de Taradell accepta el pas d’aquesta carretera, i treuria força al poble de Taradell per oposar-se al traçat proposat. Igualment, considerem poc transparent l’actuació de l’equip de govern, que no ha informat fins ara d’aquest tema tot i que feia mesos que sabia que aquesta carretera estava plantejada.

Per això, el Grup Municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Taradell demanarem a l’alcalde que no s’aprovi el POUM fins que no s’hagi informat als veïns afectats de tots els detalls d’aquesta nova carretera. Com ja hem defensat en ocasions anteriors, el POUM ha de ser un procés participatiu i obert, en què els veïns han de ser informats d’allò que els afecta, i on han de poder donar el seu punt de vista. Es tracta, doncs, de retardar l’aprovació del POUM per tal que els veïns sàpiguen en què els afectarà aquesta carretera i puguin, si volen, presentar les al·legacions que creguin oportunes, doncs no hi ha cap pressa que justifiqui l’aprovació immediata del POUM

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments