Inici Actualitat Ràdio Taradell prepara el 25è aniversari

Ràdio Taradell prepara el 25è aniversari

0
COMPARTIR

L’emissora municipal de Taradell farà 25 anys la propera diada de Sant Jordi, el 23 d’abril. Per això, a partir del mes d’abril Ràdio Taradell organitzarà diversos actes commemoratius. Ara, però, els interessa posar-se en contacte amb tots aquells que han passat per Ràdio Taradell al llarg d’aquest quart de segle per tal de poder celebrar aquest aniversari tots plegats.

Si heu estats locutors, tècnics o bé heu col·laborat amb l’emissora, els hi podeu fer saber a través del correu electrònic (radiotaradell@radiotaradell.net) o als telèfons 699 39 69 90 o 679 90 56 49.

Entre els actes, hi haurà una exposició a Can Costa, concerts, la tradicional festa jove, una representació teatral, la publicació d’un llibre… I un gran dinar d’aniversari el diumenge 13 d’abril. De tots els actes, en donaran més detalls properament.

Ara cal que tota aquella gent que ha passat per Ràdio Taradell ho sàpiga.

Fotos extretes de la web de www.radiotaradell.net

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments