Inici Actualitat Parelles artistiques, experiències creatives per la salut mental

Parelles artistiques, experiències creatives per la salut mental

0
COMPARTIR

Avui a 2/4 de 8 de la tarda, arriba al Centre Cultural Costa i Font la exposició “Parelles Artistiques, experiències per la salut mental”. L’exposició és una iniciativa de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i la Fundació Caixa Manlleu i és va innaugurar al passat setembre al Museu de l’Art de la Pell de Vic.

L’exposició consta de 21 obres realitzades a “dues mans” entre un artista professional i un d’amateur, aquest últim usuari dels serveis de salut mental del Centre Mèdic Psicopedagògic. L’obres han estat elaborades amb diferents materials i tècniques: pintura a l’oli, collage, escultura, ceràmica, fotografia…

Els artistes locals que han participat en aquest procés són Tiua (pintura a l’oli), Empar Sáez (acrílic), Toni Casassas (vídeo), Gràcia Ferrer (acrílic), Pep Madrenes (ceràmica), José Prats (acrílic), Antoni García (pigments), Gerard Torrents (acrílic), Montsita Rierola (llibreta d’autor), Pep Hinojosa (pintura), Pere Teixidor (disseny), Lluís Capdevila (il·lustració), Rosa García (escultura), Xevi Domínguez (còmic), Ferran Blancafort (tinta aquarel·la) i Carles Vergés (serigrafia-llapis).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments